T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - KOCARAGIPPAŞA ORTAOKULU

Bilişim Teknolojileri Dersi İçin Kullanabilecek Kaynaklar

 

Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilecek internet siteleri

 

 

*https://ozgurseremet.com/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikleri bulabilirsiniz. Robotik kodlama ile ilgili kaynaklara da göz atabilirsiniz.

 

* https://bilgebt.com/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikleri bulabilirsiniz. İkinci dönem kaynaklarını tekrar düzenleyip siteye ekliyor. Eğer o konu ekli değilse önceki seneki halini de bulup kullanabilirsiniz

 

https://bayanislemci.blogspot.com/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikleri bulabilirsiniz.

 

https://www.bilisimciruh.com/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikleri bulabilirsiniz.

 

https://www.bilisimveyazilim.com/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikleri var.

 

http://bilgisayarbilim.com/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikleri bulabilirsiniz.

 

https://blogkod.com/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikleri bulabilirsiniz.

 

https://tunahanyilmaz.com/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikler var. Oyunlar bölümünden konu konu etkileşimli etkinliklere ulaşabilirsiniz. Robotik kodlama ile ilgili kaynaklara da göz atabilirsiniz.

 

https://www.bilisimnotlari.net/ Bilişim Teknolojileri dersi için kullanabilirsiniz. Konu anlatımı, tekrar ya da etkinlikler bulabilirsiniz. Office, tasarım gibi konularda da ders anlatımı ve içeriklerini bulabilirsiniz.

 

 

Bilişim Teknolojileri ve tüm dersler için kullanabileceğiniz internet siteleri

 

 

 

http://tegmmateryal.eba.gov.tr/ Ebada bulunan kaynakları burada bulabilirsiniz. Okul kademesi – sınıf – ders seçip içeriklere ulaşabilirsiniz. Tüm dersler için kullanabilirsiniz.

 

https://wordwall.net/tr/community   Soru çözmek istediğiniz konu ya da anahtar kelimeleri arama kısmına yazarsanız pek çok etkileşimli etkinlik bulabilirsiniz. Tüm dersler için kullanabilirsiniz.

 

https://learningapps.org/ Soru çözmek istediğiniz konu ya da anahtar kelimeleri arama kısmına yazarsanız pek çok etkileşimli etkinlik bulabilirsiniz. Tüm dersler için kullanabilirsiniz.

 

 

Bilişim Teknolojileri Dersi Konu Anlatımı Videoları

 

 

 

Bilişim Hocam Yusuf Balyemez

 

Emrah Has

 

Khan Academy Türkçe

 

Hasan Ersoy

 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.03.2021 - Güncelleme: 06.09.2021 19:47 - Görüntülenme: 2836
  Beğen | 4  kişi beğendi