May

Okulumuzda yapılan 5. Ve 6. Sınıflar arası İngilizce bilgi yarışmasında finale kalan 5/B, 5/G ve 5/H sınıfları arasında 5/B sınıfı birinci olmuştur.

6. Sınıflarda ise finale kalan 6/E, 6/İ ve 6/ A arasında 6/A sınıfı birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile Vefa Lisesi ziyaret edilmiş olup okul psikolojik danışmanı Aytekin Yıldız tarafından okul faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Okul öğrencilerinin de bilgilendirme yapıp eşlik ettiği gezide okula ait bölümleri gezen öğrenciler bölümler ve okuldaki programlar hakkında bilgilendirilmiştir.

Mrt

Bu hafta 7. Sınıflar arasında “Peygamberimizin Hayatı” konulu bilgi yarışması düzenledik. İlk turda 7-A, 7-C ve 7-İ sınıfları finale yükseldi. Finalde ise neredeyse soruların tamamına doğru cevap vererek birinci olan 7-İ sınıfını tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul kız voleybol takımımız,  Aşık Şenlik Ortaokulu'nu yenerek yarı finale yükselmiştir. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İngilizce okul zümre ögretmenlerimiz Merve Akyüz Yavuz, Merve Çavdar ve Mete Kapusuz tarafından düzenlenen 7. ve 8. Sınıflar arası İngilizce Turnuvasını tamamladık. Katılım gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası her sene 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanmaktadır. Haftanın amacı bilim ve teknolojideki gelişmeler konusunda bir hareketlilik sağlamak, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri tanıtmaktır.

Mrt

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm konusu kapsamında evsel atıklardan yararlanarak yeniden kullanıma yönelik eşya tasarımları yaptılar.

Okulumuzun 2. dönem 1. yazılı sınav tarihleri tablolarda belirtilmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Dilimiz Zenginliğimizdir projesi kapsamında Rabiya Ağbaba ve Zeynep Ertürk hocamızın öncülüğünde öğrencilerimizin hazırladığı afiş ve cümle çalışmaları haberin devamındadır.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri tarafından, Fen Bilimleri dersi kapsamında okulumuzun duvarına Periyodik Sistem yapıldı.

Ock

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri Atomun Tarihsel Gelişimi konusu kapsamında, çalışmalarıyla alana katkı sağlayan bilim insanlarını ve öne sürdükleri atom modellerini rol oynama ve yaratıcı drama etkinlikleriyle pekiştirdiler.

Ara

Okulumuz öğrencileri ile Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilmiş olup okul psikolojik danışmanları Metin Borahan ve Nihal Şetlek tarafından okul faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Okul öğrencilerinin de eşlik ettiği gezide okula ait atölyeleri ve Demirören Medya'ya ait stüdyoları gezen öğrenciler bölümler hakkında bilgilendirilmiştir.