Mrt

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde  Problem Çözme ve Programlama konusuna yonelik Faks Makinesi etkinlik oyununu uyguladık. Öğrencilerimizin analitik düşünme ve problem çözme becerisi gelistirmelerine yardımcı olduk. Bu sayede hem eğlendik hem öğrendik.

Mrt

"Okumayı sevmek hayattaki can sıkıcı saatleri güzel saatlerle değiştirmektir."

Charles de Montesquieu

Mrt

İlçemizde okullar arası düzenlenen Hakk'ın Sesi Mehmet Akif Güreş Turnuvası Yarın (05.03.2020) saat 10.00' da Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenecektir. Turnuvaya katılım koşulu ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Mrt

Bugün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde "Bilgi Yarışması" etkinliğini gerçekleştirdik. Hz. Muhammed'in Hayatı ve Vahiy Dönemi ile ilgili bilgilerimizi pekiştirdik. Öğrencilerimiz bireysel olarak balonları taşıyıp renkli kağıtları seçip sorulara hızlıca cevap vermeye çalıştılar. Bireysel çalışmanın ön planda olduğu etkinliğimiz beyin fırtınası öğretim tekniğiyle gerçekleşti. Eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimizden en çok doğru yapan ödülün sahibi oldu.

"Okumak bir yaşam biçimidir" diyor veli, öğretmen, öğrenci ve tüm eğitim paydaşlarımızla hergün saat 20 de 20 dakika okumaya devam ediyoruz.

Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmenlerinden Yelda Kavazoğlu'nun 5,6 ve 7. sınıflardan oluşturduğu Kız ve Erkek Basketbol okul takım antrenmanları hız kesmeden devam ediyor.

Beden Eğitimi ve Spor derslerimizde Takım Ruhunu, el göz koordinasyonunu geliştirmeye yönelik öğrencilerimizle parkur çalışmaları yapıldı.

Bugün tüm sınıflarımızda eş zamanlı olarak, Maliye Bakanlığınca hazırlanan ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğümüzün http://f.eba.gov.tr/gib/ vergibilir öğrenci içerikleri izletilerek, öğrencilerimizde vergi bilinci oluşturulmaya çalışılmıştır.

17 Şubat Pazartesi günü saat 12.00'de okulumuz konferans salonunda, 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Kişisel Gelişim Uzmanı,Oku Düşün Derneği  Başkanı Sn.Serkan Ekmen tarafından  Eğlenceli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminer yapılacaktır .

Tüm 8.sınıf Velilerimiz  17 Şubat Pazartesi günü saat 13.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacak olan, Kişisel Gelişim Uzmanı,Oku Düşün Derneği  Başkanı Sn.Serkan Ekmen'in sunacağı; Asosyal Medya Sosyal Aile konulu seminerimize  davetlidir.

5. Sınıflar Bilişim Teknolojileri Dersinde Sunu Hazırlama Programını Kullanarak Kendi Slaytlarını Oluşturmayı Eğlenerek Öğreniyorlar.

14.02.2020 Cuma saat 13.00 de 8.sınıf  öğrencilerimizin velilerine yönelik LGS bilgilendirme semineri yapıldı. Okul tercih ve puanları konusunda bilgi verilen seminerde,velilerimiz için  çocukları ile doğru iletişimin önemi üzerinde duruldu.