Sayın Velimiz 7.2.2020 tarihinde  Bağcılar İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden gelen bir Doktor 5 hemşire den oluşan Sağlık ekibi Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine Td(tetanoz difteri )aşısı uygulamıştır. Bu aşılar pekiştirme dozları olup bebeklik döneminde uygulanan aşıların sağladığı bağışıklığın güçlendirilmesi ve koruyuculuk süresinin uzatılması amacıyla uygulanmaktadır.  Aşı uygulama gününde, çocuğunuz  herhangi bir sebeple okulda bulunamadı ise Aile Hekimliği Birimi ne başvurarak aşılanmasını sağlayınız.

Kelime ezberlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hazırladığımız küçük kartlara ünite  kelimelerini  yazıyor,kelimenin anlamıyla ilgili resimler çiziyoruz. Kelimelerimizi bir  kutuda biriktiriyoruz. Çalışmak istediğimizde kart çekerek  kelimeyi bilmeye çalışıyoruz.Görsel zekanın ön planda olduğu bu çalışmada yaparak-yaşayarak öğreniyoruz.

Çocuğu kendi ortamında gözlemlemenin önemini bilen okulumuz idareci ve ögretmenleri veli ziyaretlerimize bir yenisini ekledi.Okul Müdürümüz Ilham CANDAN  öğrencimizden  okula devam ve ders çalışma konusunda söz aldı.

Okul müdürümüz  İlham  Candan tarafından 7 ve 8.sınıflarımıza yönelik yapılan Eğitim Koçluğu bünyesinde, Etkin ve Hızlı Okuma, hızlı düşünme ve çözüm üretme seminerlerinin 4 üncüsü yapıldı.

Ock

Ünitemizde yer alan Davetiye konusu için kollarımızı sıvadık. Yaşayan ve nefes alan ingilizce için sevdiklerimize, arkadaşlarımıza çeşit çeşit davetiyeler hazırladık. Yaparak yaşayarak öğrenme methodunu hayata geçiren etkinliğimizi hazırlarken hem öğrendik hem eğlendik.

Ock

Ögrencilerimizin emek vererek yaptıkları çalışmalar  " Tasarım Şenliği" sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sunulmaya başlandı.

Ock

"Çabamız daha güvenli ortamlarda eğitim gören sağlıklı ve mutlu çocuklar için..."       İlham Candan (Okul Müdürü)

Ara

5. Ve 6. Sınıf Kız Basketbol takımımız Beden Eğitimi öğretmenleri Yelda Kavazoğlu başkanlığında Okul Müdürümüz Sn.ilham Candan'a  hız kesmeden devam eden  çalışmaları hakkında bilgi verdiler.